Over Marie-José 


Mag ik je even voorstellen aan:
Marie-José (1974) is moeder van twee lieve dochters en geniet samen met haar vriend Iwan, van hun samengesteld gezin. Marie-José is puur en staat positief in het leven. Na 19 jaar ondernemen in de paardenwereld heeft ze door een klap van een paard - in de goede richting - het roer omgegooid.  

Als ervaringsdeskundige en professional begeleidt ze volwassen Kopp-kinderen.

Van inspireren kun je leren
Maar wat als je moeder, door haar psychische ziekte, niet in staat was om haar moederrol te vervullen..
Dan kan het best confronterend zijn om zelf moeder te worden. Moederschap hoe doe je dat? 

Als Kopp-kind groei je anders op, je krijgt te maken met verantwoordelijkheden die niet van jou zijn. Je gaat zorgen terwijl er eigenlijk voor jou gezorgd moest worden. Er is geen ruimte om kind te zijn.

De ervaringen die je in je prille jeugd hebt opgedaan kunnen ten grondslag liggen aan: een lage eigenwaarde, relatieproblemen, moeite met grenzen aangeven en jezelf overvragen.

Marie-José helpt je graag op weg.

Opleidingen
Vanaf 2012 heeft Marie-José diverse opleidingen gevolgd ten behoeve van haar persoonlijke en professionele ontwikkeling:

Coaching en familieopstellingen met hulp van paarden bij de Keulseweg, waarbij paarden tijdens het coachen ingezet worden om inzicht te krijgen in de reactie van de buitenwereld op jouw gedrag en energie.
- NLP-coach opleiding bij Eric Kappert. Vanuit zintuigelijke waarnemingen (horen, zien, ruiken, voelen en proeven) geeft eenieder betekenis aan gebeurtenissen. Deze waarnemingen worden gevormd/vervormd door overtuigingen die ontstaan zijn in het verleden. Zo beleefd iedereen zijn eigen waarheid. Deze overtuigingen kunnen een hindernis(sen) veroorzaken die  soms in de weg staan om je doel te bereiken.  Door hierover in gesprek te gaan en jou zelf tot inzicht te laten komen, kun je deze hindernissen zelf overwinnen en bereiken wat je zo graag wel wil.
Energetisch Systeem Therapeut en familieopstellingen 
Bij de Smederij in Soerendonk. Door als therapeut in te loggen (zoals je een radio afstemt op een bepaalde frequentie) in het energetisch systeem van de ander kan Marie-José jou begeleiden in bewustwording en ervaren. Met als gevolg dat bepaalde gebeurtenissen (negatieve ervaringen / blokkades) die, meestal herhaaldelijk,  op je levenspad voorkomen omgezet kunnen worden naar kwaliteiten.

Van al deze ingrediënten heeft Marie-José haar eigen goedgevulde soep gemaakt. Kom gerust eens proeven.

 

voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek